Armada Battle

Логирај Се / Регистрирајте се

Со започнување на играта ја прифаќам Политиката за приватност.

${lang.homepage_title}

Поморска битка игра: Борба на брановите

Поморските битки биле тема на многу приказни низ историјата, а сега можете да ја доживеете оваа возбуда со нашата онлајн пиратска игра наречена Armada Battle. Оваа онлајн пиратска игра им нуди на играчите шанса да доминираат во морињата. Како капетан на вашиот сопствен брод, спротивставете се на непријателските флоти, вклучете се во стратешки поморски битки и издигнете се до врвот на искуството со борбени игри со бродови. Игрите за поморска војна ја тестираат вашата стратегија и вештините за брзо донесување одлуки додека го зголемуваат нивото на адреналин со борби во реално време.

Игра со битка со брод: Време е да се стане адмирал

Во оваа Битка на бродови, играчите командуваат со своите воени бродови и се борат со непријателските армади. Играчите можат да ги надградат своите бродови, да додаваат ново оружје и оклоп и да ги обучуваат своите екипажи. Оваа онлајн пиратска игра ве остава со одговорностите на адмирал. Користете тактичка интелигенција за да ги уништите вашите непријатели и да станете најмоќниот капетан на морињата.

Онлајн пиратски игра: заплови за авантура

За да бидете успешни во онлајн пиратски игри, потребни се не само борбени стратегии, туку и вештини за истражување и дипломатија. Во битката на Армада, пиратите можат да одат на лов на богатство, да откријат изгубени острови и да формираат сојузи со други пирати. Оваа разновидност обезбедува широко искуство со игри што им се допаѓа на сите типови играчи.

Онлајн пиратски игра и напредна графика

Онлајн пиратската игра Armada Battle привлекува внимание со својата привлечна графика и мазната механика на играта. Оваа нова генерација на поморски војни игри нуди реално поморско борбено искуство во секој детал. Звукот на брановите, бучавата од топовските истрели и реализмот на моментите на судир уште повеќе ги вовлекуваат играчите во оваа уникатна морска авантура. Armada Battle, онлајн пиратска игра, носи нов здив во поморските воени игри и воените игри со бродови. Ставете ја капетанската капа, поставете го вашиот компас и придружете се на оваа голема морска авантура. Сега е време да го прогласите вашиот суверенитет над морињата!
Армада Поморска битка игра Игра со брод Пиратска игра